SEGMEN PENCARIAN SENARAI BLOG BULAN OGOS DAN SEPTEMBER OLEH NUHA

Bismillahhirahmannirrahim.

Assalmaualaikum semua..:)

Kembali semula dengan segmen seterusnya untuk bulan Ogos dan September. Mudah je segmen dia. Tak susah mana pun. 

**********

SEGMEN PENCARIAN SENARAI BLOG BULAN OGOS DAN SEPTEMBER OLEH NUHA
Segmen Pencarian Senarai Blog Bulan Ogos Dan September Oleh Nuha
Klik Banner

Syarat-syarat penyertaan:

1) Follow blog Nuha


2) Follow Google+ Hayati Hanisah


3) Follow instagram Rakan Penyusuan Susu Ibu


4) Buat satu entry bertajuk "SEGMEN PENCARIAN SENARAI BLOG BULAN OGOS DAN SEPTEMBER OLEH NUHA".


5) Sertakan banner di atas di dalam entry anda dan linkkan ke entry ini.


6) Tinggalkan link entry tersebut di ruang komen entry ini.

Segmen ini berlangsung dari jam 12:00 tengahari 27 Julai 2015 dan akan tamat pada 11.59 pagi 28 Julai 2015 (24 jam).


**********

Mudah je kan. Apa lagi, jomlah kita support segmen blogger Nuha ni.

Jumpa lagi dan selamat mencuba!!!




Share:

18 comments

  1. Datang nak beraya ada orang tak ? Meh beraya dekat blog ain pulak . hehe
    All the best !

    http://theathra.blogspot.com/2015/07/segmen-pencarian-senarai-blog-bulan.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ,

    Selamat hari raya :) Datang Dari segmen y sama :)
    Jum beraya kat sini heheh

    http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/segmen-pencarian-senarai-blog-bulan.html

    ReplyDelete
  3. salam singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/07/segmen-pencarian-senarai-blog-bulan.html

    ReplyDelete
  4. ~salam aidilfitri~
    Dr segmen yg sama...(^^,)
    http://myemosaid.blogspot.com/2015/07/segmen-pencarian-senarai-blog-bulan.html

    ReplyDelete
  5. kunjungan balas ...tenkiu sudi singgah blog Fida...harap dapat kekal sebagai rakan blogger yer...
    good luck yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..:) InsyaAllah. Salam perkenalan

      Delete
  6. blogwalkin :) dtg dr segmen yg sama. newbie here :)

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^