Segmen Blogwalking by Izzati Amira

Bismillahirahmanirrahim. Assalamualaikum semua....

Segmen seterusnya, jom kita blogwalking bersama Izzati Amira. Segmen ini adalah untuk bulan Jun. * Rajin pulak ko sertai segmen kan?*. Wahaha, jangan salah faham ok. Macam saya cakap sebelum ini, saya bukanlah rajin mana pun. Kerja banyak. 1 segmen untuk 1 bulan oklah kan. Tujuan sertai segmen Izzati Amira ni banyak. Antaranya :


1. Ianya merupakan segmen Blogwalking. Singgah-menyinggah. Mencari dan mengenali blogger baru. Jika penulisan dia sangat aummm, apa lagi kita ikutlah kan?

2.  Dah lama perhati segmen Izzati Amira ni. Sejak daripada minggu lepas lagi. Tapi kene hold dulu sebab blogwalking sebelum ni tak habis lagi. Kene habiskan yang lain dulu, baru kita blogwalking yang lain. Satu persatu.

3.  Disebabkan dah lama perhatikan segmen ni, kita buat draft dulu. Nanti ingat. Hari ini baru boleh teruskan. Hahahahaha.

Jadi, apa lagi! Jom kita sertai sesi singgah-menyinggah ini untuk bulan Jun. Tapi, ikuti syarat-syaratnya dahulu.

************************************************************************************

Assalamualaikum w.b.t



[ tekan banner untuk join ]

Aktiviti : Happy Blogwalking

Syarat-syarat penyertaan.



1. Buat entry bertajuk "Segmen Blogwalking by Izzati Amira"



2. Follow blog aku adalah 'Optional'.. maksudnya , nak follow boleh , tak nak pun takpe. Tapi make sure , kalau ada apa-apa information pasai ni secara tiba-tiba , pandai-pandai koranglahh.. HAHAHA.



3. Copy information dalam scroll box kat bawah & paste dalam entry korang.



4: Tolong klik SINI sampai habis loading...... ( ye aku tau.. ramai orang tak buat syarat ni , terima kasih banyak kepada yang sudi follow syarat ni. )



5. Url entry submit kat entry ini sahaja.



6. Warganegara Malaysia.


Pemenang.
1st & 2nd Top Referral : Washi Tape 1x ( sorang satu atau sorang dua maybe?? heee. )
4x Random : '19Capri' button badge 1x

Tamat : 17 Jun 2014

Selamat join !

***********************************************************************************


Syarat penyertaan dah tahu kan? Apa lagi, jom kita singgah-menyinggah yek.


Share:

30 comments

  1. Thank you for joining ERNA.
    HAPPY BLOGWALKING yer (:

    ReplyDelete
  2. done follow :) Good luck :) Nice blog .. :)

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama ^^ jom blogwalk http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    jemput join GA ye :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/2-mellya-and-iola-giveaway-bonanza.html

    ReplyDelete
  4. kite singgah sini jalan jalan..
    follow sini..

    jemput ke blog kita jenguk and follow kalau sudi :D

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  5. Salam :) Dari segmen yang sama. Selamat berblogwalking !
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  6. hello~ yuhuu, cik lisa singgah melawat, apa khabar? hehe. salam perkenalan ye. (http://www.ciklisa.com/segmen-blogwalking-by-izzati-amira/)

    ReplyDelete
  7. salam..ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...nanti boleh la follow dan join segmen yg ayu buat..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  8. good luck dan selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  9. hi hi hi :)

    singgah dari segment yang sama :)

    http://eika-amd.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    happy blogwalkin !

    ReplyDelete
  10. salam,
    singgah dari segmen yang sama.
    done follow :)

    http://raingers90.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen yang sama ^^ Btw, anda dtagged (http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama. Done follow. Good luck :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  13. salam owner :D wan singgah dari segmen sama :) hehehe
    Wancrazykid Blogwalking Segmen By Izzati Amira
    Good luck ya :)

    ReplyDelete
  14. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  15. hi...singgah dan follow juga #115 :)

    ReplyDelete
  16. Dah follow sini. :) #116
    http://kaktusoren.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  17. Balas kunjungan dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  18. Bls kunjungan awk... wish u gud luck :) ..sy dah lame follow awk ....bulan lepas rasenye..hiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betl2...saye pun baru perasan awak ada follow saya...Tq..:)

      Delete
  19. Assalamualaikum..selamat berpuasa.
    baru ada masa nak berblogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  20. Selamat bersegmen yer. Singgah balas kunjungan :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html
    Done follow cni :D

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^