Pemenang First-Segmen Erna : Bloglist-Walking Ogos 2015

Bismillahirrahmannirrahim.

Assalamualaikum semua. :)



Tak sangka Erna ramai jugak yang serta Segmen Erna. Alhamdulillah.. Dua hari lepas, Erna tak sempat blogwalking. Ada kekangan internet di rumah. Well, siapa nak tahu siapa pemenangnya? Sila angkat tangan! hahahaha

















Jangan lupa jenggah-jengah mereka semua sama ada yang menang atau pun tidak yek. Erna akan lawat semuanya yek dan akan follow mana yang tidak follow. Selamat semuanya !.. :)

**** Tak faham betul dengan picture result tu, dah cuba set dalam saiz kecil tapi keluar tetap besar. Janji korang nampak kan?

Jumpa lagi di segmen yang seterusnya.







Share:

31 comments

  1. Assalamualaikum..
    Alhamdulillah..
    Tersenarai antara pemenang2..
    No. 20 lapor diri..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/08/bila-tiba-bulan-kemerdekaan-eira-pasti.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah yek. Terima kasih join segmen Erna.

      Delete
  2. haha.. nampak2(^^,) btw congrats kpd semua nombor bertuah(^^,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah yek. Terima kasih join segmen Erna.

      Delete
  3. Salam singgah petang dik erna...wahh...tahniah kepada semua yang tersenarai...

    ReplyDelete
  4. alaaa..xde luck.. hehehe.. yoorin no 24.. xpelaa..xde rezeki.. =)

    ReplyDelete
  5. me no 27, happy blogwalkinggg, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah yek. Terima kasih join segmen Erna.

      Delete
  6. Replies
    1. Tahniah yek. Terima kasih join segmen Erna.

      Delete
  7. Replies
    1. Tak apa. Nanti cuba lagi yek. Terima kasih yek.

      Delete
  8. Kebetulan nama sama..Bimbang kesan pengambilan Paracetamol atau painkiller secara berlarutan? Ikuti TIPS MENGURANGKAN MIGRAIN SECARA SEMULAJADI

    ReplyDelete
  9. mula2 pening sikit tak taw nk tgk mana pemenang dgn no-no tu....hahahaha..maklumlah newbies..rupanya kena tgk senarai peserta dulu yek? hihihi.

    debor-debor scroll semula list pic kak erna tu....tgk ada 10, 11, 2...alaaaa...tiba-tiba eh! ada no 8!
    alhamdulillah!!
    suka-suka je join.,.first timer lah katakan..huhuhu..ni 1st GA yg dpt result, GA lain semua lum dpt result lagi...

    jom singgah blog aten?
    http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com

    tq kak erna for organizing tis GA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah ye dik Fatin. Terima kasih join.

      Delete
  10. Replies
    1. Tak mengapa. Nanti join lagi. Terima kasih ye join.

      Delete
  11. terima kasih kerana menjemput sertai segmen ni
    apapun minta maaf sebab tak sempat nak turut serta

    ReplyDelete
  12. Wahhh menang, peserta No.5...hihihihi. ;)

    ReplyDelete
  13. yeaay, tahniah kepada pemenang ! ^_^

    ReplyDelete
  14. Assalam..
    Baru kesempatan nak meninjau blog erna nie...terpilih pula no.27...TQ erna.

    ReplyDelete
  15. Tahniah kpd semua pemenang! Tahniah juga pada Erna kerana berjaya anjurkan segmen ni :)

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^