Potrait vektor #3 : Anak buah My.Husband, Darwish

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum semua...:)

Gambar Origanal 



Darwish

Akhirnya, Erna berkarya kembali. Berapa lama agaknya Erna tak berkarya. Siap mengadu dengan En.Husband lagi yang Erna ni dah lama sangat tak berkarya. Bila dah ada idea, kerja berlambak. Bila masa free apa pun tak boleh. Hahaha...

Alhamdulillah, tangan masih lembut lagi. Tunjuk kat My.Husband dulu. Senyum simpul Erna bagi kat dia. Terus muka berseri-seri. Haha...yelah anak buah dia kan.

Berminat untuk memiliki potrait sendiri atau ahli keluarga atau sahabat handai
 dengan harga yang mampu milik?
Erna boleh lukiskan untuk korang.
Korang boleh tempah melalui :
Email :nurernahazwani@gmail.com

*** Sebagai permulaan ini, Erna akan mengambil RM30 untuk setiap lukisan potrait. Tak kira tempah potrait untuk sorang ke, atau untuk pasangan suami isteri ke atau lebih daripada 3 orang ke, harga permulaan adalah RM30.
*** Tarikh tamat bagi harga permulaan ialah pada 30 Oktober 2015. Selama sebulan lebih tu. Apa-apa jenis teknik yek. Untuk hasilnya seterusnya, silalah tunggu.

Selepas ni, siapa pulak yang akan jadi karya Erna yek?






Share:

10 comments

  1. salam singgah sini dik erna,..comelnya...

    ReplyDelete
  2. wahh comel.Berseni tu..Yanie nak jugak lah...


    Salam Blogwalking: www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  3. salam...syida singgah sini...seni betul tangan erna..:)

    nurulsyahidaali.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. cantik..buat printkn bju pun cntik nihh

    ReplyDelete
  5. singgah blogwalking sini.. www.housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^