Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Bismillahirrahmannirrahim,
Assalamualaikum semua...

Pagi-pagi ni, kita mulakan dengan segmen terbaru daripada Blogger Kak Azhafizah.com. Simple je segmen beliau. Yes, segmen bloglist. Memang bernekad dr awal takkan sesekali tinggal blog. Memandangkan sekarang dah boleh update blog menggunakan handphone. hahaha..

Kak Azhafizah nak cari bloglist baru bagi bulan Mac dan April. So, sesiapa yang terpilih dapatlah duduk dalam bloglist kak Azhafizah selama 2 bulan. Lama apa. So, apa kata jom kita join segmen mudah ini.

**************************************************

Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.

Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

TAMAT : 28 FEBRUARY 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^

**************************************************

Mudah je kan? Jangan lupa join yek. Selamat bersegmen.






Share:

14 comments

  1. singgah dari segmen yg sama..gud luck

    http://byshaz.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    ReplyDelete
  2. Blogwalking sini :D

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    ReplyDelete
  3. singgah BW ke sini..
    http://www.kennymerligal.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    ReplyDelete
  4. Blogwalking dari segmen azhafizah
    http://www.kisahsidairy.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html
    all the best..

    ReplyDelete
  5. Hi Ucing Blogwalking dari segmen yang sama,Sertai Segmen Teka Benda Uk2 untuk pencarian bloglist uk 2016.

    ReplyDelete
  6. Haiii.. datang membalas singgah..hehe

    ReplyDelete
  7. terima kasih sebab sudi singgah di blog saya. Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  8. balas kunjungan sis... t,kasih sudi pusing blog akak... akak pusing juga blog sis... hehe

    ReplyDelete
  9. Balas kunjungann :)

    Jom singgah blog http://www.mawarassufi.blogspot.my

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^