Segmen 12 Jam Bloglist #19 Mialiana.com

Bismillahirrahmannirrahim.
Assalamualaikum semua......

Baru lepas satu jam Erna join segmen. Ni nak join lagi. Prinsip sudah hilang Kak Kiah. Segmen kali ini pun mudah je. Tak susah mana pun. Lagi pun, Erna selalu je join segmen Mialiana.com. Setiap bulan pasti ada je segmen daripada beliau. Tak susah. Mudah je Kak Kiah.

**************************************************


Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 Februari 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #19 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 29 Februari 2016.

####tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...


**************************************************

Kan dah cakap. Mudah je. Selamat bersegmen.



Share:

14 comments

  1. Selamat Bersegmen.. Good Luck ye...
    Intan pun join Segment yang sama..

    http://intanbeautycenter2.blogspot.my/2016/02/segmen-12-jam-bloglist-19-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yg sama..gud luck.. follow #229

    http://byshaz.blogspot.my/2016/02/segmen-12-jam-bloglist-19-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. hai datang dari segmen yang sama dan singgah sini http://msvelentine.blogspot.my/2016/02/segmen-12-jam-bloglist-19-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. PG singgah dari segmen yang sama :)
    http://www.mrsyatie.blogspot.my/2016/02/segmen-12-jam-bloglist-19-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Hai.. singgah daripada segmen yang sama ;)

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/segmen-12-jam-bloglist-19-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. Hi Ucing datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  7. Saya datang dari segmen sama jugak membalas lawatan awak.

    ReplyDelete
  8. hai..singgah balas kunjungan. tq sudi jenguk blog sy. All the best :)

    ReplyDelete
  9. Balas kunjungan dan follow awak :)

    http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/02/segmen-12-jam-bloglist-19-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama. Hv a nice day !
    http://theathra.blogspot.my/2016/02/segmen-12-jam-bloglist-19-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://fiqadira.blogspot.my/2016/02/segmen-12-jam-bloglist-19-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #19

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/02/senarai-peserta-segmen-bloglist-19.html


    Tahniah!!! Anda adalah pemenang, sila rujuk http://www.mialiana.com/2016/02/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html


    - Mia Liana -

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^