Segmen Blogger Aktif

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua.

Hari ini saya nak ajak korang semua aktif berblog. Selain FB, Instagram, Twitter, kita boleh mengenali kawan-kawan melalui blog. Blongging mampu memberi satu kepuasan maksimum walaupun hanya seketika je. InsyaAllah. Jadi, mana-mana yang tetap aktif berblog, mailah kita kenali kawan-kawan dalam satu segment ni. Mampu membantu kita lebih mengenali sahabat-sahabat berblog.

Salam .

Anda masih aktif berblogging ?
Jom sertai segmen mudah ni.
Tak pasal-pasal dapat traffic free, follower free .
yang paling penting blogger's friendship <3 data-blogger-escaped-br="" data-blogger-escaped-insyallah="">


klik banner untuk join the community :D
good luck !

InsyaAllah, saya masih berblog. Saya mula blogging pada tahun 2008 dengan berkonsep Dunia Senyuman [ Klik sini]. Tapi saya terpaksa berhenti menulis. Pada tahun 2012, saya kembali bloging dengan berkonsepkan personal, sharing and knowledgeable. Can we become a friends? Yes we can. 
Terima kasih mengikuti perkembangan saya. :)

Share:

33 comments

  1. saya pun singgah ke sini..:DD

    http://duniakita94.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...datang membuat kunjungan balas sambil follow sini :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Saya dari segmen yang sama. Dah follow blog awak. Jom follow blog saya. TQ.

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan dari segmen yang sama..^_^
    Dah follow blog awak..Jmput follow blog saya juga yer..^_^

    http://nurkids2u.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  5. Assalam. Singgah dan follow blog sis ;)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  8. #Segmen Blogger Aktif, Follow Jom
    (^_^) GOOD LUCK FOR UR CONTEST!!!

    PENGUMUMAN : GIVEAWAY TIME! GIVEAWAY PICIT VOTE [Shake n Take Mini Blender Jus]
    ------------> http://eddyboyz86.blogspot.com/2014/05/giveaway-picit-vote.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum .
    Saya datang singgah dan datang follow awak .
    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  10. singgah follow sini dari segmen yg sama ^^ http://smileymiya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  11. salam

    saya datang dari segmen yang sama

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  12. Zumal singgah balas dan follow sini :))

    ReplyDelete
  13. hi... ama singgah balas kunjungan anda dr segmen yg sama :)

    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama :) dah follow sini :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif-mei.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,salam ukhuwah..selamat bersegmen & good luck ^_^

    ReplyDelete
  16. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama,.
    all the best.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/segmen-blogger-aktif/

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan :)

    sara singgah n follow sini.
    sudi follow kembali ya.heee

    http://afitot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Singgah blog awak yer.. :) All the best!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  19. singgah sini....hehehehhe selamat bersegmen,,, :)

    ReplyDelete
  20. Balas kunjungan dari segmen sama.

    ReplyDelete
  21. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...Balas kunjungan.... :)
    Segmen Blogger Aktif
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  22. Membalas kunjungan :)

    http://mrcoklathaty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Membalas kunjungan dan follow sini jugak

    ReplyDelete
  24. Hi, tq sudi singgah my corner. membalas kunjungan di sini yer :-)

    http://brenito.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum :) terima kasih sebab berkunjung . singgah sini jugak ^^

    http://ohdanee.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  26. Anda suka media sosial?
    Suka "facebooking"?
    Suka "berkicau (Twitter)"?
    Suka "berkami sembang (wechat)"?
    Suka "YouTubing"?
    Suka vlogging / blogging?

    Mari2 kita kumpul wang smbil melakukan aktiviti kegemaran masing2
    Hanya dgn klik link berikut:

    http://fixmonthlypaid.com/?id=16895

    dan dftr scara prcuma, apa dia? YA PERCUMA!! anda tidak rugi apa2 krn ia PERCUMA..!! �� dftrlah segera dan ajak kwn2 anda....
    JOM BUAT DUIT!!! . .

    ReplyDelete
  27. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Segmen Blogger Aktif
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum..singgah dari segmen yang sama. Maaf baru ade masa nak berblogwalking :)

    http://www.azhafizah.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^