Segmen "Meh Sally Nak Review

Bismillahirrahmannirrahim.

Assalamualaikum semua..^_^

Ehem! Dari satu segmen ke satu segmen. Emm.....blogwalking je kejenya ni. Hahaha....Ok, segmen kali ini pun mudah. Tak payah pening kepala nak ikut syarat-syarat yang di beri. Senang dan simple je.

Sila Klik Banner


Syarat-syaratnya:

1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, Follow Instagram Sally dan Like Fanpage Sally
2. Buat satu entry bertajuk Segmen "Meh Sally Nak Review"
3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
5. Segmen ini akan berlangsung dari 20th-30th August 2015 (11.59 pm waktu Malaysia) 


Senang je kan? Tak percaya. Apa lagi, jom kita support Sally.


Share:

18 comments

  1. singgah blogwalking sini. dari segmen yg sama. goodluck ye

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html

    ReplyDelete
  2. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html

    ReplyDelete
  3. Good Luck!
    Jemput singga ke blog :)

    http://ruangmiss.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, datang dari segmen yang sama. Dah follow awak. Jemputlah singgah blog.. good luck!
    http://amysyghana.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html

    ReplyDelete
  5. Assalam..singgah dan follow sini...dari segmen yang sama..good luck..:)

    ReplyDelete
  6. all the best! ;)

    http://penulishingusan.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html

    ReplyDelete
  7. follow sini
    then nampak gamba sis kat side bar ni haaa cantik sis ni =D

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^