Kad Undangan Perkahwinan Erna-Faiz di pihak lelaki

Bismillahirrahmannirrahim.

Assalamualaikum semua. :)

Seterusnya, kad undangan perkahwinan Erna/Faiz di sebelah pihak lelaki. Sama seperti kad undangan perkahwinan sebelah pihak perempuan, Erna buat sendiri untuk kad undangan bagi majlis di pihak lelaki. Mujur emak dan abah En.Husband suka dengan kad undangan tu. Malah, Erna pun print sendiri. Simple je design kad tu. Warna pilihan kad kahwin tu ialah warna Biru. Dalam hidup En.Husband, dia memang suka warna biru. Apa-apapun mesti ada warna biru. Tak banyak, sikit pun jadilah.



Macam mana? Berminat untuk memiliki design custom made sendiri dengan harga yang mampu milik?
Korang boleh tempah melalui :
Email :nurernahazwani@gmail.com

**Erna akan senaraikan harga untuk setiap design. Lupa plak, buat masa ni, Erna hanya ambil perkhidmatan design/rekabentuk je yek. Perkhidmatan cetak belum disediakan lagi.InsyaAllah, tak lama lagi. :)

Jumpa lagi di design seterusnya.





Share:

2 comments

  1. wahhh !! cantik lah kad kahwin buat sendiri...guna software apa untuk buat ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. :)
      Kita guna Adobe Illustrator.

      Delete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^