Segmen #FamilyBlogger


Bismillahirrahmannirrahim.
Assalamualaikum semua.

Seperti biasalah, setiap bulan Erna akan join beberapa segmen. Segmen kali ini mudah je. Cik Blogger iaitu Umie Yana ( http:// hiphiphorray15.blogspot.my/) nak cari beberapa blogger sebagai family blogger beliau. Menarikkan. Segmennya pun tak susah. Simple je. 

Jika nak join, apa kata korang klik banner di bawah.


Sebelum itu, Erna TAG =  semua yang sedang membaca segmen ini yek.

Selamat bersegmen.


Jumpa segmen yang lain.


Share:

7 comments

  1. Terima kasih sis Erna sudi support segmen saya.. Best Of Luck yee :)
    Nah, sis dah boleh bw tau.. ni list peserta yang telah join..

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/update-peserta-segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  3. Salam~ thanks singgah blog Mira! Dah add GFC #252 and Google+. Singgahlah lagi and good luck utk segmen ni! :D

    Mira | Pretty Little Things: Segmen | #FamilyBlogger

    ReplyDelete
  4. hye!! singgah dari segmen yang sama :D
    http://letterlforlife.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. hai, singgah blogwalking dari segmen yg sama. good luck !
    Jemput ke blog kita http://spitoutkata.blogspot.my/

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^