Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN

Bismillahirrahmannirrahim.

Assalamualaikum semua.

Ok, rasanya erna dah lama tak join Segmen bloglist kan? Dan sudah lama Erna tak tarik korang join bloglist kan? Ok, mai sini, jom kita join satu segmen bloglist daripada blogger CN(Cikgu Norazimah).




Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN
Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN
Pencarian bloglist bagi bulan Mac-April 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 31 Januari 2015, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 28 Februari 2015, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.Syarat-syaratnya :

  • Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. 




  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Seramai 15 orang peserta akan dipilih untuk masuk dalam bloglist CN untuk bulan Mac-April dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog CN ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mac 2015.



Senangkan? Apa lagi, jom kita memeriahkan keadaan. Cari kenalan dan pembacaan baru. :

Jumpa lagi di segmen yang lain.



                                                    



Share:

16 comments

  1. Salam kenal. Ros singgah sini dari segmen yg sama ;) done follow

    ReplyDelete
  2. Salam Perkenalan.
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html
    Done follow you :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sebab join Segmen Bloglist Mac-April CN. Sila semak nombor penyertaan anda. Jika terdapat kesilapan, sila beritahu CN yer.
    All the best ~~~

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama :D
    jemput meriahkan dear
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama :)

    jemput meriahkan
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete
  6. Assalam.. singgah kembali.. salam perkenalan.. good luck too

    ReplyDelete
  7. halloo..halloo
    Khaty BW dari segmen yang sama..
    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  8. sy singgah dr GA yg sama
    Best of luck ya!! ^-^

    ReplyDelete
  9. Salam ukhwah...datang membalas kunjungan

    ReplyDelete
  10. salam pkenalan jugak :)
    http://yanieyusuf.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  11. Ainaa BW sini, jom BW blog Ainaa ^_^

    http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  12. bw sini..dr segmen yg sama..

    http://diariibuwafiq.blogspot.com

    ReplyDelete

  13. singgah Blogwalking sini..
    selamat bersegmen..


    -Hikayat Budak Pening-

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yg sama..visit me back ^_^

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn_4.html

    Good Luck !!

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^