Segmen 12 Jam Bloglist #13 Mialiana.com

Bismillahirrahmannirrahim.

Assalamualaikum semua. :)
Okay, ini memang tahap rajin. Rajin sangat dah ni join macam-macam segmen. Untuk bulan 2 je ni. Segmen kali ini sebab nak support kak Mialiana. Segmennya sangat mudah. Tak yah pening-pening kepala. Mudah je. Nak tahu lebih lanjut, sila lihat di bawah.




Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Februari 2015, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #13 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?



12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...



Jumpa di segmen yang akan datang. :)

Share:

6 comments

  1. assalamualaikum
    ayu singgah dari segmen yang same

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Kunjung balas.. good luck ye.. :)

    ReplyDelete
  3. Salam. Terima kasih sudi join Segmen Bloglist #13. (^_^).

    Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2015/02/senarai-peserta-segmen-bloglist-13.html

    Keputusan pemenang diumumkan pada 1 Mac 2015 (dipinda).

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  4. ayu dtg dr segmen kak mia.. ada masa singgah la ke blog ayu.. boleh la nanti follow blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/segmen-12-jam-bloglist-13-mialianacom.html

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^