SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

Bismillahirrahmannirrahim.

Assalamualaikum semua.

Bersegmen lagi Erna ni. Rajin pulak kali ini yek erna.Ok, kali ni Erna nak ajak korang join segmen daripada blogger AyuInsyirah. Senang je. Ikuti syarat-syarat yang diberi.


SILA KLIK BANNER

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hujung bulan depan..  28/02/2015 jam 10.00 malam 

 Mudah je kan? Jom kita berkenal-kenalan yek. :)

Jumpa lagi.














Share:

14 comments

  1. terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu.. jom bersama ayu kita blogwalking ke blog mereka..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://syikinmaarop.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  4. Hiiiii ! Qila pun singgah dari segmen yang sama hee hee :D Goodnight btw! :D

    ReplyDelete
  5. Hi..dari segmen yang sama..
    Jemput singgah..

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html?m=1

    ReplyDelete
  6. hai.. singgah balas knjungan ^^

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. singgah kembali.. salam kenal..

    ReplyDelete
  8. jom join segmen miya...
    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
  9. Singgah
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayunisyirah.html

    ReplyDelete
  10. dne follow...nice to meet your blog

    ReplyDelete
  11. dr segmen yg sama ;

    http://jarikontot.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  12. Salam,

    Saya nak minta tolong review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^