SEGMEN MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"

Bismillahirrahmannirahim..

Assalamualaikum semua...

Segmen sebelum ni kan Cik Kiah, 
Erna tah habis lagi nak terjah dan blogwalking.
Tapi Erna gatal sebab nak join lagi.
Jadi segmen seterusnya ialah di bawah.

**********************************************

Sila Klik Banner!!


Syarat-syarat penyertaan mudah jer...:

1.Follow blog bonde :  http://kumahuitu.blogspot.com

2.Follow IG bonde : zaidalifah aisheteru ( kalau yg dah follow tu, terima kasih banyak saja suka-suka, cuci mata )

3.Buat entri yang bertajuk:  SEGMEN MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"

4.Copy banner di atas dan backlink ke entri ini semula

5.Jangan lupa copy n paste url link di ruangan komen entri ini sahaja

6.komen disitu anda follower ke berapa ___ ? sekarang follower kumahuitu ade 928 bagi yg baru follow boleh mention yg ke berapa _____dan yg dah lama follow pon boleh join juga.. just mention dah follow..

7.Selamat bersegmen semua....

Sekian dari bonde :) riang
Ada 10 hadiah untuk anda ikhlas dari Bonde, bagi follower yg terpilih secara random.
8 bookmark
2 top up bernilai RM 5 
( Maxis Rm 5 / Celcom RM 5


**************************************************

Mudah je kan segmen bonda ni kan?
Apa lagi.
Jom kita support segmen bonda ni yek.


Selamat bersegmen!!!!!!



Share:

9 comments



  1. Salam terima kasih Join Segmen Bonde,Good Luck Yea :)

    Ada 10 hadiah untuk anda ikhlas dari Bonde, bagi follower yg terpilih secara random.
    8 bookmark
    2 top up bernilai RM 5 
    ( Maxis Rm 5 / Celcom RM 5

    Jangan lupa BW senarai peserta
    Bonde Senyum Riang

    done follow 148

    ReplyDelete
  2. mai sini membls kunjgn.semoga berjya

    ReplyDelete
  3. good luck...follower 115 kt sni :)
    http://www.mamanau89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. singgah blogwalking sini..
    selamat bersegmen.. :)

    -Hikayat Budak Pening-

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  6. assalam..

    saya buat kunjungan balas..dan follow back sini.. :)

    ReplyDelete
  7. salam...singgah dari segmen yang same...kita dah follow yer :D selamat meningkatkan follower yer :D

    jindrisska.blogspot.com

    salam perkenalan dari germany :D

    ReplyDelete
  8. http://kumahuitu.blogspot.com/2015/04/keputusan-segmen-mari-tingkatkan.html

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^