SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu

Bismillahirrahmannirrahim.

Assalamualaikum semua.

Segemen seterusnya untuk hari ini di bawah yek
Ni, Cik Kiah nak tanya,
tak ada posting lain ke?

Ala Cik Kiah,
tunggu sat ye...
nak join segmen jap.

******************************
Sila Klik Banner!!!!

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hari ISNIN 23/3/2015 jam 10.00 malam

******************************

Mudah je kan.
Jom kita support cikgu ni yek.

Jumpa di segmen yg lain.



Share:

9 comments

  1. saya join dari segment sama & follow awak #145, tq ;)

    ReplyDelete
  2. Singgah dr segmen yg sama follow n blogwalking sekali..http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  3. singgah, follow & klik iklan dekat sini.. :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  4. Salam kenal ;)

    CN datang dari segmen yang sama ; http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  5. Happy Blogwalking awak :)
    Jemput JOIN sekali GA iPhone 5S :)

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  7. Salam kenal.... singgah sini

    http://dielacraft.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^