Segmen follow back Kisahati Wanie

Bismillahirrahmannirahim.

Assalamualaikum semua.
Okay, yang segmen terakhir yang Erna join untuk Bulan Mac.

Jom kita sokong yek,
Blogger ini terpaksa mengumpul balik rakan-rakan blogger.
Tak susah pun segmen dia.

******************************

Sila KLIK BANNER!!!!

Syarat segmen ni macam biasa..
1). Follow blog kisahatiwanie.blogspot.com
2). Buat entri "Segmen follow back Kisahati Wanie"
3). Tampal banner ni dan backlink kan ke entri ni
4). Komen dan pastekan url entri dalam ruangan komen dalam entri ni.
5). Jangan lupa mention korang follower ke berapa

Terima kasih kepada yang sudi support Wanie
Segmen berlangsung sehingga 31 March 2015
Keputusan akan diumumkan pada 1 April 2015 insyaAllah..

3 hadiah misteri untuk pemenang bertuah..

*****************************

Senang je kan? 
Tak susah kan?
Apa lagi, mari kita kumpul kawan.


Share:

6 comments

  1. gud luck... dr segmen sama...

    jemput join segmen di blog sy jika lapang...

    http://www.vitaminuntuksemua.my/2015/02/segmen-jom-tonton-video-by-farahamzah.html

    tq

    ReplyDelete
  2. gud luck... dr segmen sama...

    jemput join segmen di blog sy jika lapang...

    http://www.vitaminuntuksemua.my/2015/02/segmen-jom-tonton-video-by-farahamzah.html

    tq

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen . singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-follow-back-kisahati-wanie.html

    ReplyDelete
  4. jemput join segmen ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-kata-kata-semangat-dari-awak.html

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^