Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com

Bismillahirahmanirrahim. Assalamualaikum semua.

Segmen bulan Julai kali ini hanya sekadar mencuba nasib je. InsyaAllah, ada rezeki, inilah kad raya pertama oleh blogger yang mantap ni. Dalam masa yang sama kite boleh blogwalking apa. Kan?  Segmen nya dibawah ini.

********************************************************************************

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com bermula pada hari ini sahaja, 19 Julai 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?



20 blogger yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan akan menerima kad raya dari Mia Liana. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
 
********************************************************************************
 Segmen Tamat!!!

So, apa tunggu lagi, Kak Mia dah ajak tu. Selamat bersegmen.



Share:

10 comments

  1. Membalas kunjungan disini kembali dan follow. Selamat berpuasa dan selamat bersegmen.

    Salam singgah dari segmen yang sama : Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com

    ReplyDelete
  2. Salam ...Kak Lya Singgah Dari Segmen Yang Sama ..
    All The Best & Good Luck

    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. singgah from same segmen :D
    new on blogger XDD
    follback? :3

    http://justanamazingheaven.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan dan salam ramadhan kareem.
    Saya dtg dr segmen yang sama.
    Gud luck!

    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari segmen yang sama...semoga berjaya.. ada masa singgah la
    ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi join segmen ini.

    Selamat Hari Raya Aidilfitri.
    Maaf zahir dan batin.

    #pemenang telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/07/pengumuman-pemenang-segmen-kad-raya.html

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^