Selamat Pengantin Baru Eila dan Nafri(Ali)

Bismillahirrahmannirrahim.

Assalamualaikum semua..:)

Sabtu lepas iaitu 1 Ogos 2015, sahabat En.Husband daripada kelab kereta FLOC baru sahaja melangsungkan perkahwinan. Menamatkan zaman bujang dengan seorang isteri yang cantik. Eiiii! Eila tu cantik apa. Kan Ali?

Selamat pengantin baru ye Eila dan Ali. Semoga kekal hingga ke Jannah. Itulah sebaik-baik doakan. Semoga bakal memiliki zuriat yang comel nanti. Hope so! Gambate!!!!.... En.Husband kata jangan lupa baca bismillah. Tu En.Husband kata. Bukan kita kata.

Memandangkan petang tu En.Husband kerja shift malam(2.00 petang), jadi kami pergi awal dalam pukul 12.00 tengah hari gitu. Kononnya nak pergi 11.30 pagi, tapi bersiap segala bagai jadilah bertolak pukul 12 lebih. Tak dapatlah kami ikut konvoi ramai-ramai dengan kelab kereta En.Husband. Dia kerja kan. Tapi kami tetap datang ye pengantin Eila dan Ali.

Gambar agak blur sikit sebab tangan yang  tukang ambil gambar ni terlebih shake pulak. Apa-pun terima kasih yek. Kami berdua je. Tengok gambar ramai-ramai macam jales pulak tapi nak buat macam mana, En.Husband kerja.

Tak dapat bergambar dengan pengantin, dengan bunting pun jadilah. Nampak sangat tangan dah gemuk. Tangan je ok.


For a second time, Selamat Pengantin Baru!!!! Tempuhi perjalanan baru dengan baik yek.

Tags:

Share:

1 comments

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^