SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

Bismillahirrahmannirrahim...
Assalamaualaikum semua....

Dah lama juga kita tak join segmen. Takut juga sebenarnya. Memandangkan dah lama tak follow mana-mana segmen, takut ramai yang tak perasan je dan tak sempat nak ber blogwalking je. Lagipun limit nak berblog pun berlimit sebabnya kekangan data internet. Haha..tak best layan blog gune handphone. Tapi rasanya nak tambah rakan dan pengisian, kita join jugaklah.

Segmen kali ini pun simple je. Mudah. Tak perlu pening kepala.

Sila Klik Banner


Jangan lupa klik banner tu sebab ada syarat-syaratnya. Jangan lupa join yek.


Jumpa di segmen lain. :)



Share:

5 comments

  1. Blogwalking dari segmen sama :D

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  2. Hai.. Saya singgah daripada segmen yang sama ;)
    Done follow, follow balik boleh (memang muka tak malu memang macam ni)

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking sini :)

    http://diyanatjuman.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^