Segmen Bloglist Mei-Jun 2015 by CN

Bismillahhirrahmannirrahim..

Assalamualaikum semua.

Ok, Erna tahu yang erna ni macam chipsmore. Sekejap ada, sekejap tak ada kan?
Jangan marah cik Kiah. Kita sibuk sangat ni. Dengan mananya tak ada internet di rumah sewa, lepas tu terkejar sana sini untuk selesaikan perkara penting nanti. Jadi, cik Kiah jangan merajuk yek.

Baiklah, kita mulakan entri pada bulan 4 ini dengan satu segmen yang sangat mudah.
Erkkk...segmen? Alaa, lama dah erna tak blogwalking. Mudah je segmen ni. Mudah sangat.


****************************************


Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Segmen Bloglist Mei-Jun 2015 by CN


Pencarian bloglist bagi bulan Mei-Jun 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 1 April 2015, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 30 April 2015, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.
Syarat-syaratnya :


  • Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist Mei-Jun 2015 by CN" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. 
Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :






  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Seramai 15 orang peserta akan dipilih untuk masuk dalam bloglist CN untuk bulan Mei-Jun dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog CN ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2015.
Kredit untuk Kak Mialiana

****************************************

Senang je kan. Jom kita support cikgu ni.

Jumpa lagi!!!!








Share:

17 comments

  1. Terima kasih sebab join Segmen Bloglist CN

    Sila semak no. penyertaan, jika terdapat masalah sila inform CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/04/senarai-peserta-segmen-bloglist-mei-jun.html

    All the best ~~

    ReplyDelete
  2. hai..dari segmen yg sma..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn_4.html

    ReplyDelete
  3. mcm nk join..hehehee..

    membalas bw dari houserwifearts.blogspot.com

    salam perkenalan

    ReplyDelete
  4. datang lawat awak! ^_^ Good luck ye..
    jom join segmen Zue pulak: http://melaedah.blogspot.com/2015/04/1st-bloglist-segment-by-zuezulaikha.html

    ReplyDelete
  5. okey...kujungan balas daripada http://afidahazmi88.blogspot.com/
    dah follow sis dah hehehe

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum.. puan deeba singgah dan follow dari segmen yang sama.. good luck ye..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  7. salam.singgah cn..good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://www.mariafirdz.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    All the best and good luck... :)

    ReplyDelete
  9. singgah Blogwalking sini dari segmen yg sama..
    - BudakPening.com

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^