Jindrisska First Anniversary Giveaway

Bismillahirrahmannirrahim.

Assalamualaikum semua. :)

Jangan lupa join satu segmen giveaway daripada puan blogger Jindrisska ni. 
Seperti biasalah, mudah je syarat yang dia bagi. Tak susah mana pun.

Jika nak join, klik banner tu yek.

Sila Klik Banner!!

Nampak sangat kau malas nak menaipkan Erna??
Eh, mana ada! 

#Dushh sebijik kat pipi Cik Kiah.

Ni ha syarat-syarat segmen tu!!

  • Follow blog JINDRISSKA ni, dan bagitahu follower ke berapa
  • Buat satu entry 'Jindrisska First Anniversary Giveaway'
  • Tepek banner, dan backlink kan ke blog JINDRISSKA.
  • Lengkapkan slogan : "Saya nak menang giveaway ni sebab..."
  • Tinggalkan link entri korang di ruangan komen bawah ni.
  • Komen sekurang-kurangnya 3 entri dari blog ni(entri yg lama-lama pun ok!)
  • Komen mestilah komen baru, masa join giveaway ni. Sebarang komen dulu-dulu tak dikira. Kehkehkehkeh


Eh, lupe pulak kene lengkap slogan tu:

Saya nak menang giveaway ni sebab saya suka. Tak lebih daripada 100 patah perkataan kan sis. 


Jangan Lupa yek!!!!

*Kali ini Erna berjanji akan menghabiskan segala lawatan ke setiap blog. 
#Kenyit mata sikit.


Share:

14 comments

  1. hm..nak join juge lahhh...

    salam perkenalan

    housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan. Adoii...baru nak approved awak.

      Delete
    2. eh..jgn lupa follow blog saya erkkk..tq

      Delete
  2. good luck dear..
    http://nooriahnaim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. salam kenal
    singgah BW dari segmen yang sama
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/jindrisska-first-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen Erna..Sha singgah membalas kunjungan sini..done follow #165 ^_^ have a nice day!

    ReplyDelete
  5. Singgah dan follow dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    ReplyDelete
  6. Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ Jangan lupa join tau. Mesti glamz la.

    ReplyDelete

DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^