About MeAssalamualaikum w.b.t semua! 

Nama kita, Nur Erna Hazwani Binti Zainudin. Panggil Erna. Mudah sahaja. Anak sulong daripada 3 adik-beradik. Isteri kepada seorang lelaki yang penyayang. 

Sebenarnya, ada 3 nama panggil dalam hidup kita. Pertama, ALONG. Kedua, WAWA dan yang ketiga ialah ERNA. Why????

Along : Mak, ayah, adik dan ahli keluarga yang lain panggil kita Erna.
Wawa : Ada juga ahli keluarga yang lain panggil kita Wawa. Macam mana boleh sesat dengan panggilan Wawa tu, kita tak tahu.
Erna : Bermula daripada zaman sekolah, kawan-kawan panggil kita dengan nama Erna sehinggalah sekarang.

** Ada satu lagi panggilan yang hanya dipanggil oleh En.Husband.

Sebab itu blog ni diwartakan dengan 3 nama kita. Well, suka melukis, design dan meneroka dalam kehidupan seni. Seni apa? Seni warna. Aplikasi dunia dengan seni warna. Blog Erna lebih kepada kisah kehidupan dan design yang Erna hasilkan.

Oh, lupa nak bagi tahu. Actually, this is my second blog. I already stop my writing in the first blog. Why? Tak payah lah amik tahu. Erna harap korang terus support Erna dan terhibur dengan perkongsian daripada Erna. 


Happy Reading!!!!!!!


DESCLIMER

Haaa! lupa nak habak, segala penulisan Erna tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak. Jika ada yang baik, boleh dikongsi dengan orang sekeliling. Jika ada kesilapan daripada Erna, sila bagi tahu dengan cara baik yek.Saya menerimanya. Bukan dengan kasar yek. Kitakan manusia, suka benda yang lembut-lembut. Begitulah dengan erna. Selamat membaca semua!!! ^_^